Üdvözöljük a Dunaszerdahelyi Hírnök weblapján

Kedves Olvasó!
   Szeretettel üdvözlöm a Dunaszerdahelyi Hírnök internetes oldalain. Ezzel a weboldallal is közelebb került hivatalunk Dunaszerdahely város lakosaihoz, közelebb kerültünk ahhoz a célkitűzésemhez, hogy polgármesterként megteremtsem a hivatalom és Önök között a közvetlen és gyors kommunikációt. Kérem írják meg javaslataikat és észrevételeiket.
   Az Önök szolgálatában, Dr. Hájos Zoltán, polgármester

Legfrissebb hírek

02.12.2015

 Eltűnt végre a rengeteg szemét a Bősi felüljá- ró alatti területről.

02.12.2015

Dunaszerdahelyen 2016. január elsejétől jelentősen módosul a parkolási rend és ez- zel párhuzamosan megtörténnek az első lé- pések a várost átszelő két kerékpárút foko- zatos létrehozására – erről határozott leg- utóbbi ülésén a városi képviselő-testület. /A beszámoló lapunk 3. oldalán./ Több fontos változás következik be, amelyek ésszerű kompromisszumnak nevezhetőek. Ezekről tájékoztatunk az alábbiakban.

02.12.2015

Dr. Hájos Zoltán polgármester hivatalában fogadta és ünnepélyesen beiktatta Heringes Waltert, az új diákpolgármestert, akit november 12-én választott meg hét jelölt közül az Oktatási és ífjúsági Szakbizottság mellett működő Városi Ifjúsági Parlament.

 

02.12.2015

 2015-ben utoljára, összesítve pedig az idén hetedszer tanácskozott november 24-én a városi képviselő-testület. Legfontosabb na- pirendi pontként vitatták meg és fogadták el Dunaszerdahely jövő évi költségvetését. Döntöttek arról is, hogy a parkolórendszert 2016. január elsejétől ismét a Municipal Real Estate városi cég üzemelteti. Az is eldőlt, hogy jövőre ezekben az időpontokban tart soros ülést a képviselő-testület: február 16, április 19. és június 28.

02.12.2015

 Kitüntették a régió önkéntes véradóit

02.12.2015

V nedeľu 29. novembra podvečerom v centre mesta zavládla pravá vianočná atmosféra.

 

© 2009 Dunaszerdahelyi Hírnök   web design: epix technology